Işığın Peşinde-2

Tena'nın Sırları

“Işığın Peşinde -2 Tena’nın Sırları”, devam niteliğinde olan bir kurgu macera romanı. Serinin ilk kitabı olan “Işığın Peşinde -1 Karahan’ın Yolu’nun” bittiği noktadan başlıyor. İlk kitaptaki karakterler ikinci kitapta da yer almakta. Üzerinde yoğunlaşılmış bir kahramanın bulunmadığı, karakterlerin olay örgüsü etrafında var olduğu kitap, serinin ilk kitabındaki heyecanı ve macerayı daha yükseklere çıkarıyor.

İlk kitabın İstanbul ve Konya’da geçtiğini hatırlatarak, okuyucuları ikinci kitapta İtalya’nın Roma kentine ve hatta daha da özelde Vatikan’ın gizli dehlizlerine uzanan bir yolculuk bekliyor. Bu yolculuk esnasında tarihsel gerçekler ile kurgulanmış bir macera, kitabın bir çırpıda okunup bitmesini beraberinde getiriyor.

Okuyucu, “Işığın Peşinde -2 Tena’nın Sırları” isimli serinin ikinci kitabında, Vatikan’ın mistik atmosferinde esrarengiz olaylar ve sıra dışı karakterlerle, isimsiz kahramanların mücadelesine tanıklık ediyor. İki kadim örgütün süre gelen gizli savaşının yeni boyutunda, Işık’ı bulup korumakla görevli olanlar ile karşıt gücün amansız çatışması gittikçe şiddetleniyor.

Işığın Peşinde Yeni Bir Boyut

Vatikan’ın dehlizlerindeki sırları keşfe çıkarken, tarih ve mitoloji ile harmanlanmış bir kurgu dünyasında gizemli bir yolculuğa atılacaksınız. Antik kehanetlerin, gizemli sembollerin ve kadim sırların iç içe geçtiği olaylar örgüsünde, macera dolu bir hikâyeye davetlisiniz. Bu hikâyede, Türk mitolojisinin ölümsüz ve eşsiz motiflerinin, modern dünyada yeniden ete kemiğe büründüğüne şahit olacaksınız.

Unutulmaz bir serüven için sıkı durun

Işığın Peşinde serisinin ikinci kitabı da ilk kitap gibi CERES YAYINLARI’ndan çıktı. Gerek birinci gerekse ikinci kitaba ulaşmak isteyenler, aşağıdaki bağlantılar üzerinden tercih ettikleri noktalardan kitaplara ulaşabilirler.

İyi okumalar dileriz…

 

 

Exit mobile version